Pondelok a sobota 11.00 - 15.00 h | Utorok až piatok 11.00 - 21.00 h | Mobil: 0905 900 774

Blog

ráčte vstúpiť do našej kuchyne

Hľadáme šikovného kuchára

V LeGout máme stále viac práce... Bolo by hriechom odháňať hostí a preto hľadáme kuchára.

Urobte chute svojim priateľom

Pokračovať

Flamenco večer - akcia zrušená

4. 9. 2017: Milí priatelia,
ľutujeme, akciu Flamenco sme museli z technických príčin zrušiť. Prihlásených hostí budeme kontaktovať. Ďakujeme za pochopenie a veríme, že vám už čoskoro budeme vedieť povedať nový termín.

Urobte chute svojim priateľom

Pokračovať

Recept na pstruha v pahrebe

Prezradíme vám jednoduchý recept na pstruha v pahrebe, ktorého si môžete pripraviť v prírode – napríklad aj v blízkom okolí Banskej Bystrice, kde sme natáčali toto video. A viete, ako nám chutil? Keď sme dojedli, videli sme nad bystricou všetky michelinské hviezdy :-)

Urobte chute svojim priateľom

Pokračovať

Pozvánka: Vítanie leta 2017 LeGout

Milí priatelia,
pozývame vás na vítanie leta, ktorého príchod oslávime tým najchutnejším spôsobom: špecialitami, ktoré pripraví jeden z najlepších kuchárov na Slovensku Gabo Kocák.

Urobte chute svojim priateľom

Pokračovať

Valentínske menu

Valentínske menu

Koľkokrát ste si v duchu vraveli: „Mohli by sme si nájsť pre seba jednu – dve hodinky času...“? A koľkokrát ste niečo skutočne urobili? Neprepadajte výčitkám alebo smútku.

Urobte chute svojim priateľom

Pokračovať

Škola varenie pre dospelých

Recepty z časopisov, internetu, TV, sú fajn, dajú sa použiť. Ak sa však chcete naučiť niečo viac, získať tipy, rady profesionála, škola varenia pre dospelých je presne to, čo hľadáte.

Urobte chute svojim priateľom

Pokračovať

Škola varenia pre deti Banská Bystrica

Škola varenia pre deti v Banskej Bystrici

Radosť, smiech a plné brušká. Takto najčastejšie hodnotia rodičia školy varenia pre deti. A sme na to hrdí. Veď akú najlepšiu odmenu si rodič môže priať?

Urobte chute svojim priateľom

Pokračovať

Poctivý domáci vývar bez glutamánu

Domáci vývar ako od babičky

Tam, kde sú dobré suroviny a poctivý recept, netreba žiadne priemyselné dochucovadlá. Zvlášť to platí o domácom vývare. Táto polievka patrí k nášmu detstvu, k domovu a vnímame ju ako „klasiku“, ktorá nás nesklame.

Žiaľ, domáci vývar vo väčšine prípadov nie je domáci a už vôbec nie zdravý. Nositeľom jeho chuti sú dochucovadlá obsahujúce glutamán sodný.

Urobte chute svojim priateľom

Pokračovať

demo