Srdečne vás pozývame na degustačný večer Le gout & Hubert, ktorý sa uskutoční 28. marca o 18.00 h
Valentínske menu
Koľkokrát ste si v duchu vraveli: „Už by sme si mohli nájsť pre seba aspoň jednu – dve hodinky času...“ A koľkokrát ste niečo skutočne urobili?
Kačacie degustačné menu a párovanie vín Zsigmund
Srdečne vás pozývame na kačacie degustačné menu a párovanie vín Zsigmund 15.11.2018
Degustácia španielskych vín BODEGA PAGO AYLÉS
Srdečne vás pozývame na degustáciu španielskych vín BODEGA PAGO AYLÉS - jedinečné vína z najvyššej apelácie VINO DE PAGO.
Degustačné menu 20. apríl 2018
Viete aká výnimočná udalosť sa stane 20. apríla o 18.00 h? Budeme servírovať špeciálne degustačné menu a podávať tie najlahodnejšie vína z Mojmíroviec.
Hľadáme šikovného kuchára
V LeGout máme stále viac práce... Bolo by hriechom odháňať hostí a preto hľadáme kuchára.
Flamenco večer - akcia zrušená
4. 9. 2017: Milí priatelia,
ľutujeme, akciu Flamenco sme museli z technických príčin zrušiť. Prihlásených hostí budeme kontaktovať. Ďakujeme za pochopenie a veríme, že vám už čoskoro budeme vedieť povedať nový termín.
Recept na pstruha v pahrebe
Prezradíme vám jednoduchý recept na pstruha v pahrebe, ktorého si môžete pripraviť v prírode – napríklad aj v blízkom okolí Banskej Bystrice, kde sme natáčali toto video. A viete, ako nám chutil? Keď sme dojedli, videli sme nad bystricou všetky michelinské hviezdy :-)
Pozvánka: Vítanie leta 2017 LeGout
Milí priatelia,
pozývame vás na vítanie leta, ktorého príchod oslávime tým najchutnejším spôsobom: špecialitami, ktoré pripraví jeden z najlepších kuchárov na Slovensku Gabo Kocák.
Domáci vývar ako od babičky
Tam, kde sú dobré suroviny a poctivý recept, netreba žiadne priemyselné dochucovadlá. Zvlášť to platí o domácom vývare. Táto polievka patrí k nášmu detstvu, k domovu a vnímame ju ako „klasiku“, ktorá nás nesklame.
Žiaľ, domáci vývar vo väčšine prípadov nie je domáci a už vôbec nie zdravý. Nositeľom jeho chuti sú dochucovadlá obsahujúce glutamán sodný.