V LeGout máme stále viac práce... Bolo by hriechom odháňať hostí a preto hľadáme kuchára.
Mal by si mať vzťah k vareniu z poctivých surovín a chuť učiť sa. Tá je pre nás kľúčová. Radi Ti prezradíme naše recepty, o ktorých si možno nepočul, ale nám dokázali získať stovky verných hostí.
To však neznamená, že nechceme využiť Tvoje skúsenosti. Ak máš nejaký „majsterštyk“, sem s ním. Skúsenosti si vážime.
Aj preto nehľadáme absolventa.
Hostí máme dosť, nenudíme sa
Aj keď väčšinu času budeš variť piánko – v pohode, očakávame, že budeš vedieť zabrať a byť s nami nielen v dobrom, ale aj keď to bude náročné.V našej kuchyni Ti nebude nič chýbať, aby si prácu odviedol 100%. Neustále ju rozširujeme o moderné stroje, vybavenie a zariadenia.
Peniaze? Áno. Použijeme ich ako jeden z prejavov vďaky za Tvoju prácu. Ale o tom radšej osobne.
Dajme pár nezáväzných slov
Ak máš odvahu vybudovať si dobré menu v LeGout a zaradiť sa medzi top kuchárov nielen v Banskej Bystrici, ozvi sa nám.
Určite si „sadneme“ a dohodneme detaily spolupráce.